Professzori Klub 
Tagság

A Klub rendes tagja lehet a Debreceni Egyetem és a Református Hittudományi Egyetem egyetemi tanára, főiskolai tanára, professzor emeritusa/emeritája és emeritus tanácsadója, valamint a Debreceni Egyetemen vagy valamelyik jogelőd intézményében végzett, de más hazai vagy külföldi egyetemen dolgozó egyetemi tanár, főiskolai tanár, aki a Klub céljaival egyetért, a Klub honlapján található regisztrációs nyilatkozatot kitölti, és az éves tagdíjat befizeti. A Debreceni Egyetem díszdoktorai a Klub tiszteletbeli tagjai, akik részt vehetnek a Klub rendezvényein, és használhatják a Klub helyiségeit, és kötelesek a Klub erkölcsi támogatására, jó hírnevének öregbítésére.
A Klub pártoló tagja lehet az az egyetemmel évek óta oktatási, kutatási, gazdasági területen együttműködő gazdálkodó szervezet. A pártoló tagok száma összesen nem haladhatja meg a tízet.
A klub tagjai:
Pártoló tagok:

Az alapszabályban a „tag” megjelölés alatt a rendes tagokat kell érteni, ahol az alapszabály a tiszteletbeli tagokra utal, a „tiszteletbeli tag”, ahol a pártoló tagokra utal, a „pártoló tag” megjelölést tünteti fel.

Kapcsolódó dokumentumok:

Alapszabály Házirend Tagsági nyilatkozat Tagdíjfizetés

Tagdíjfizetés

Debreceni Egyetem Professzori Klub