A Makovecz Imre és tanítványa Dósa Papp Tamás által tervezett Virágoskúti Rózsakert Biocsárda 2018.03.15-től a’la carte étteremként is működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használunk fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságunkból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerezzük be. Italkínálatunkban megtalálhatóak az általunk készített rostoslevek és szörpök, a hajdúnánási Bocskai Freedom kézműves sörei, a hajdúszoboszlói Pintér Pálinkák, valamint bio és kézműves borok az ország több tájáról. Kávékülönlegességeinkhez a kávébabot Guatemalai termőhelyről a Semiramis kis pörkölőjétől szerezzük be, minden héten frissen pörkölve. A csárda berendezéseit kézművesek készítették a tányéroktól a csillárokig bezárólag. Minden tárgyon megfigyelhetőek a magyar motívumvilág csodái.
Rózsakert Biocsárda, Virágoskút
Location:Balmazújváros, Virágoskút, 0461/30 hrsz, 4060